Džeimija Olivera ābolu kūka kājām gaisā

ADNVV5zOKqq9e9y-wPNaXM

Karamelīga garoza un saldo ābolu garša – neatņemamas lieliska ābolu pīrāga sastāvdaļas! Un, ja vēl tas ir ātri pagatavojams.. 

Sastāvdaļas:

  • 25 g sviesta/margarīna
  • 3 saldie āboli
  • 195 g brūnā cukura
  • 180 g miltu
  • 1 tējkarote dzeramās sodas
  • 1 1/2 tējkarotes konditorejas garšvielu (tos var pagatavot, sajaucot vienādu daudzumu malto garšvielu – smaržīgos piparus, kanēli, muskatriekstu, koriandru, maltu ingveru un krustnagliņas)
  • 80 ml saulespuķu eļļas
  • 1 tējkarote etiķa
  • 1 citrons
  • 85 g valriekstu

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Leave a Comment